Eget påhittat recept
Ingredienser
2 Kycklingfileer
2 dl creme fraiche (15% går bra)
2 dl vatten
1 liten burk svamp
1½ buljongtärning med smak av vitlök/persilja
Salt
Peppar
Maizenaredning
Instruktioner
- Skär fileerna i mindre bitar (tärningsstora) och bryn dem. Häll även i svampen och bryn med på slutet så att all vätska försvinner., salta och peppra efter smak.
Blanda vatten, creme fraich och buljongen i en kastrull och värm upp lite. Häll sedan såsen över kycklingen, låt småputtra ca. 10. Om du tycker såsen är för lös använd färdig redning eller gör lite egen och häll i.
- Servera gärna pasta till. Det är även jättegott att ha kokta morötter och kokt broccoli till.
- Rätten går utmärkt att värma, smakar nästan mer dagen efter.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Påskmaten
Så är påsken här igen. Visserligen är den ganska sen i år, men så hinn...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...