Pastasås med Kyckling

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Eget påhittat recept

Ingredienser

  • 2 Kycklingfileer
  • 2 dl creme fraiche (15% går bra)
  • 2 dl vatten
  • 1 liten burk svamp
  • 1½ buljongtärning med smak av vitlök/persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Maizenaredning
  • Instruktioner

    1. Skär fileerna i mindre bitar (tärningsstora) och bryn dem. Häll även i svampen och bryn med på slutet så att all vätska försvinner., salta och peppra efter smak. Blanda vatten, creme fraich och buljongen i en kastrull och värm upp lite. Häll sedan såsen över kycklingen, låt småputtra ca. 10. Om du tycker såsen är för lös använd färdig redning eller gör lite egen och häll i.
    2. Servera gärna pasta till. Det är även jättegott att ha kokta morötter och kokt broccoli till.
    3. Rätten går utmärkt att värma, smakar nästan mer dagen efter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Påskmaten
    Så är påsken här igen. Visserligen är den ganska sen i år, men så hinn...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben