Pastasås med räkor

Serverar: 2-3 portioner

gott och enkelt

Ingredienser

  • 1/2 kg räkor med skal
  • 1 purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 2 tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 krm timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 knivsudd kajenpeppar
  • 1 brk cantadouost med vitlök
  • Instruktioner

    Skala räkorna. Strimla purjolöken och hacka vitlöken. Skala och hacka tomaterna. Fräs purjon och vitlök i smör utan att det tar färg. Tillsätt tomathack, vatten, buljongtärning och timjan och koka såsen i 5 min. Rör i osten och låt den smälta. Smaka av med peppar och kajen och låt såsen puttra ett par minuter. Blanda i räkorna och servera såsen genast med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben