Pastasås med skinka och champinjoner

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En lättlagad patasås när tiden och fantasin tryter till vardags.

Ingredienser

  • 250 g färska champinjoner
  • 250 g rökt skinka
  • 75 g grönmögelost tex . kvibille gräddädel
  • ½ - 1 buljongtärning
  • 1 - 2 msk mjöl
  • mjölk
  • kokt pasta av valfri sort
  • Instruktioner

    1. Skiva champinjonerna och strimla skinkan. Stek detta tillsamman i lite magarin i en stekpanna tills svampen slutat vattna sig. Pudra över mjöl och rör om. Späd med mjölk till lagom konsistens. Klicka i osten och låt smälta ner i såsen. Smaka av medbuljontärning, gärna svampbuljong.
    2. Servera med pastan

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben