Pastasås med skinka och majs

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

En egen påhittad pastasås, som blev jättegod. Går fort att göra också.

Ingredienser

  • 1 pkt (120-150 g) färdig strimlad skinka el. kalkon
  • ½ gul paprika
  • 5-10 cm purjolök
  • 1 burk, (ca 150 g) majs
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde, Mini 4% (Milda)
  • Torkad basilika (efter smak)
  • Salt (efter smak)
  • Cayennpeppar (efter smak)
  • Valfri pasta, jag brukar ta färskpasta med smak av tomat
  • Instruktioner

    1. Börja med att steka purjolöken och skinka, och lägg sedan i majsen och paprikan. Häll sedan i all matlagningsgrädde och krydda efter smak.
    2. Under tiden kokar du pastan enligt anvisning på förpackningen.
    3. Allt går på ett kick! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben