Pastawok med grönsaker och ingefära

Serverar: 4 portioner

Näring/port 2074 kJ, 496 kcal 14½ g protein 15 g fett 74 g kolhydrater 7 g fibrer

Ingredienser

  • 280 g pasta, ca 8 dl
  • 1 purjolök
  • 2 röda eller gula paprikor
  • ½ dl olja
  • 1 msk riven, färsk ingefära
  • ½ tsk sambal oelek
  • 500 g frysta wokgrönsaker
  • 1 tsk brunt farinsocker
  • Ca: 2 msk japansk soja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa och strimla purjolöken och paprikan. Värm oljan i en wokpanna eller en stor stekpanna. Fräs ingefära och sambal oelek hastigt. Tillsätt alla grönsaker och woka dem på hög värme. Tillsätt farinsockret. Blanda ner pastan när grönsakerna är mjuka utan att ha tappat tuggmotståndet helt. Smaka av med soja.
    2. Servera med bröd

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben