Pepparbiff med rostad potatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Snabb och fin helgrätt

Ingredienser

  • 8 potatisar
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 rödlökar
  • 4 msk smör
  • 4 msk flytande honung
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 4 pepparbiffar
  • Sallad
  • Instruktioner

    Tvätta potatisen och dela i bitar. Blanda dem med olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugn på 225 grader i ca 25 minuter. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk i smör utan att den fått färg. Tillsätt honung och vinäger och sjud tills vätskan kokat in, ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Krydda köttet och stek det i smör ca 3 minuter per sida. Servera med lökmarmeladen, potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben