Pepparkaks cheescake

Tid: 5 timmar

Helt underbar god cheescake, kan äta en hel form själv. Pröva så får ni se!!! Perfekt till jul, men går naturligtvis att avsmakas när som helst.

Ingredienser

  • 75 g smör
  • 150 g pepparkakor
  • 250 g vit choklad
  • 75 g mörk choklad
  • 400 g philadelphiaost
  • 1 dl kesella
  • 1 dl socker
  • Instruktioner

    Smält smöret. Krossa pepparkakorna, blanda dessa två. Häll i en rund form, med avtagbar kant. Grädda 8-10 min 175 grader. Smält den vita chokladen över ett vattenbad. Blanda ost, kesella och socker. Rör ned den via chokladen, lite åt gången. Krossa den mörka chokladen och häll sedan den i smeten. Smeten ska toppas på pepparkakan, och stå i frys/kyl i minst 4 timmar innan servering.

    Liknande recept

    4.8
    5 h
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben