Pepparkaksmuffins

Serverar: 25 portioner

25 st

Ingredienser

  • 2 dl viktväktarna yoghurt naturell
  • 1½ dl strösocker
  • 2½ dl vetemjöl
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk stött kardemumma
  • 1 krm malda nejlikor
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 msk smält lättmargarin
  • 2 tsk apelsinmarmelad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Enklast är att blanda alla ingredienser i matberedaren med kniven monterad. Börja med yoghurten och tag i resten efter hand tills allt är väl blandat. Klicka upp smeten i små engångsaluminiumformar. Fyll dem till drygt hälften. Grädda 10-12 min till fin pepparkaksfärg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben