Pepparkaksmuffins med ädelosttopp
Serverar:
30 portioner
Ser ut som små bakelser och är otroligt goda.
Ingredienser
1 paket lättbakad pepparkaka, 420 g
2 dl vatten (eller det som anges på kakpaketet)
140 g kvibille gräddädel
200 g färskost
15 valnötter
Instruktioner
Ugn 200 grader.
Vispa ihop smeten enligt förpackningen. Fördela smeten i dubbla småbrödsformar.
Grädda muffinsen i 15 minuter och låt dem svalna.
Riv ädelosten och rör ihop med färskosten. Spritsa eller klicka ostkrämen på muffinsen. Garnera med en halv valnöt.
Liknande recept
Pepparkaksmuffins dÁnjou
5
20
Pepparkaksmuffins för diabetiker
12-15
Monicas Pepparkaksmuffins
4.8
24
2
Supergoda pepparkaksmuffins
5
45 min
12-15
3
Pepparkaksmuffins med hallonfrosting
12
Pepparkaksmuffins
25
Pepparkaksmuffins
5
15 min
8
Pepparkaksmuffins med lingon
4
15
2
Prästgårdens pepparkaksmuffins
12-16
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!