Pepparkakstryffel 2

Mäktigt och gott till jul. Nästa gång ska jag byta ut hälften av den mörka chokladen mot mjölkchoklad.

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g florsocker
  • 25 g smör
  • 125 g mörk blockchoklad
  • 1 tsk malen kanel
  • ½ tsk malen kardemumma
  • ½ tsk nejlikor
  • ½ tsk ingefära
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädde och florsocker i en kastrull. Lägg i smör och choklad i bitar. Låt det smälta på svag värme.
    2. Rör i kanel, kardemumma, nejlikor och ingefära. Låt svalna och sedan halvstelna i kylen.
    3. Forma runda tryfflar med händerna. Pudra över kakao och låt tryfflarna stelna i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben