Pepparrotssås till lax

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegod sås till varmrökt eller kokt lax. Även god till kokt torsk eller annan kokt fisk.

Ingredienser

  • 3 dl lätt crème fraîche
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1½ dl vipgrädde
  • ½-1 burk riven pepparrot
  • ½ tsk slottssenap (kan utelutas)
  • ½ tsk strösocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½-1 krm fiskkrydda
  • Instruktioner

    1. Vispa grädde.
    2. Blanda all övriga ingredienser och rör om väl. Viktigt! Låt stå i kylskåp och dra i 2-3 dagar innan serveringen, för då smakar den bäst.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben