Pepparrotsstuvad potatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Låter gott!

Ingredienser

  • 800 g kokt , kall , skalad potatis
  • 4 dl mjölk
  • 2 msk Idealmjöl
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm malen vitpeppar
  • 2 - 3 msk nyriven pepparrot
  • 1 ask kryddkrasse eller annat grönt
  • Instruktioner

    Skär potatisen i små bitar. Vispa ihop mjölk och mjöl i en kastrull. Koka upp, klicka i smör och låt koka i 3 minuter under vispning. Krydda med salt och peppar. Vänd ner potatisen och värm försiktigt tills potatisen blir genomvarm. Klipp mer kryddkassen och tillsätt den rivna pepparroten strax före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben