Pepparsås

Tid: 15 minuter

En pepparsås från http://www.lindahlsmejeri.se.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • ½ dl vatten
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 msk soja
  • 1 köttbuljongtärning
  • 3 dl Lindahls Grekisk Yoghurt
  • Salt
  • Nymalen peppar
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt vatten och låt koka upp. Lägg i vitpeppar, soja och buljongtärningen. Låt koka 5 minuter. Rör i yoghurt och smaka av med salt och peppar. Värm igen, men låt inte koka mera.
    2. Tips: Passar till stekt fisk, kött och kyckling Använd finkrossad svartpeppar till kötträtter

    Liknande recept

    5
    50 min
    15
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben