Fläskfilé i pepparsås

Serverar: 4 portioner

Om du inte hittar cornichons i affären, ersätt med någon annan gurka i ättikslag.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 röd paprika
  • 1 msk Arla smör-&rapsolja
  • 1/2 tsk salt
  • 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
  • 1/2 tsk grovmald svartpeppar
  • 1/2 tsk stött grönpeppar
  • 1 dl cornichons, små gurkor i stark ättikslag
  • 1 dl syltlök
  • Instruktioner

    Skär fläskfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta. Tillsätt paprika och låt den fräsa med. Rör i crème fraiche, peppar, cornichons och syltlök. Låt koka under lock 2-3 min. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben