Perfekta persikomuffins

Serverar: 8-12 portioner

Tid: 30 minuter

Otroligt saftiga och goda cupcakes! Ägg- och Laktosfria till på köpet!

Ingredienser

  • 4,8 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1,8 dl socker
  • 2,4 dl persikopuré av konserverade persikor
  • 1,2 dl rapsolja
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 1,6 dl vatten
  • Karamellfärg
  • 2 msk vinäger
  • Instruktioner

    1. Rör ihop mjöl, bakpulver, bikarbonat och socker i en skål.
    2. Kör persikorna i mixer till en slät puré. Tillsätt olja och vaniljsocker till persikopurén.
    3. Rör ned persikomixen i mjölblandningen. Tillsätt vattnet och blanda ytterligare.
    4. Droppa i karamellfärg om du vill färga cupcaksen, tillsätt vinägern och blanda noga tills allt är blandat väl.
    5. Sätt ugnen på 175 grader. Klicka ut smeten i muffinsformar, grädde 15-20 minuter.
    6. MUMS!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben