Hallon-. och persikomuffins
Serverar:
20 portioner
Tid:
30 minuter
Smaskigt goda muffins......
Ingredienser
100 g smör/margarin
1 ½ dl socker
4 ägg
5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk eller persikosaft
1 skalad persika
2 dl hallon
Instruktioner
Rör samman smör och socker, tillsätt sedan 1 ägg i taget och rör samman.
Tillsätt de torra ingredienserna rör om och tillsätt mjölk/saft under omrörning. Blanda till en jämn smet.
Häll i grovt hackad persika och hallon rör om försiktigt.
Fyll muffinsformar 3/4 och grädda i mitten på ugnen i 200 grader i ca 15 min (20 om du gör stora muffins)
Smaka och njut :)
Liknande recept
Hallon- och chokladscones
20 min
4
Fryst hallon- och marängtårta
4.6
8
7
Hallon- och blåbärstarteletter
3
6
3
Hallon- och vitchokladmuffins
4.8
15
3
Hallon- och blåbärsmoussetårta
5
10
Hallon- och rabarberpaj
5
45 min
6-8
Hallon- och banansmoothie
10 min
Hallon- och rabarberdessert
30 min
4-6
Hallon- och chilikladdkaka
12
Kommentarer (1)
heididiane
12 juli 2011
Här kommer en bild :)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Här kommer en bild :)