Persikopaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 40 minuter

Saftig och god.Servera med glass

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk kallt vatten
  • Fyllning
  • 1 dl strösocker
  • Skal och saft av 1 citron
  • 3 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 burk persikor
  • Instruktioner

    1. Pajdeg: Hacka alla ingridienserna i en matberedare.Låt degen vila svalt 30 min. Tryck degen i en smord pajform. Förgrädda pajskalet 10 min.
    2. Rör samman ägg,socker,citronskal och saft och grädde. Lägg persiko halvorna i pajskalet . Häll äggsmeten över persikorna. Gredda i mitt i ugnen ca.15-20 min. Ugn 225 c

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben