Petit-chou puffar med laxkräm

Serverar: 6 portioner

Kanske något för påskbordet?

Ingredienser

  • 1 paket petit-chou mix
  • 200 g kallrökt lax
  • 1 avokado
  • 3 msk gräslök
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm hackad chili
  • Salladsblad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. 1. Tillred degen enligt anvisningarna på paketet och spritsa ut 6 bollar på bakpapper. Baka enligt anvisningen på paketet. Låt bollarna svalna på galler.
    3. 2. Fyllning:
    4. Hacka laxen och tärna avokadon. Blanda lax, avokado, hackad gräslök, crème fraiche, salt och peppar. Smaka av med chili.
    5. 3. Skär av locken på petit-chouerna. Fördela fyllningen i underdelarna. Lägg på locken och garnera med salladsblad.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    20
    1
    4.4
    40 min
    6-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben