Pias bananomelett

Serverar: 2 portioner

Lunch eller middagsmat och efterrätt på en gång...?

Ingredienser

  • 2 bananer, omogna
  • Matfett till stekning
  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala bananerna, skär dem i cm-tjocka skivor och bryn dem i lite matfett.
    2. Tag upp dem ur pannan.
    3. Vispa ihop ägg och vatten, salta och peppra.
    4. Häll omelettsmeten i stekpannan och lägg bananskivorna ovanpå.
    5. Stick i smeten på några ställen så att lös smet kan rinna ner och stelna.
    6. Vik ihop den nygräddade omeletten med en stekspade och låt den glida över på ett serveringsfat.

    Liknande recept

    4.3
    40 min
    4
    13
    5
    10 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben