Pincho med skagenröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Super god medelhavs baguette. Pincho = en munsbit med tandpetare.

Ingredienser

  • 2 baguetter
  • 80 g blandat skaldjurskött, väl avrunnet
  • 30 g majonnäs
  • 1 msk senap
  • 1 tsk pepparrot, riven
  • 1/2 röd, bakad paprika i konserv
  • 4 gröna inlagda oliver
  • 1 tsk finklippt krasse
  • 2 msk olivolja-jungfruolja
  • 1-2 msk färskpressad citronjuice
  • 3 droppar tabasco
  • Salt (efter egen smak)
  • Nymald svartpeppar (efter egen smak)
  • Instruktioner

    1. Dela baguetterna så att det blir 4 lika stora skivor. Hacka de blandade skaldjuren, till exempel räkor, krabba och musslor. Blanda skaldjuren med majonnäs, senap och riven pepparrot. Smaka av med citronjuice, tabasco, salt och nymalen svartpeppar.
    2. Dela de bakade, väl avrunna paprikahalvorna i fyra delar och fördela dem över brödet. Toppa med skaldjursröran. Fäst fyra oliver med en tandpetare på toppen av varje "Pincho". Strö över krassen och ringla lite olivolja över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben