Smak och krämighet av den klassiska skagenröran, men här i en kalorisnålare variant. Servera skagenröran på rostat bröd. Servera med citronklyfta och dillvippa och räkor så klart!
Ingredienser
300 g norska frysta, skalade räkor
1 dl kesella lätt
1 dl lätt crème fraiche
2 msk lättmajonnäs
1 tsk senap
½ msk chilisås
1 tsk saft av citron
2 msk hackad dill
Salt
Peppar
Instruktioner
Tina räkorna.
Blanda ihop resten av ingredienserna i en skål.
Hacka räkorna grovt och vänd ner dem i röran.
Låt allt stå kallt en stund så att smakerna får mogna.
Tack för receptet bra med lite "lätta " prudukter. Kram SEA
Smakar det mkt kesella?? :O Hur många kalorier är det i denna, ungefärligt?
Tycker denna blev väldigt rinnig och tyckte inte heller att den smakade som riktig skagenröra, smakade mer som fisksås för mig, tyvärr