Lätt skagenröra

Serverar: 4 portioner

Smak och krämighet av den klassiska skagenröran, men här i en kalorisnålare variant. Servera skagenröran på rostat bröd. Servera med citronklyfta och dillvippa och räkor så klart!

Ingredienser

  • 300 g norska frysta, skalade räkor
  • 1 dl kesella lätt
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 1 tsk senap
  • ½ msk chilisås
  • 1 tsk saft av citron
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tina räkorna.
    2. Blanda ihop resten av ingredienserna i en skål. Hacka räkorna grovt och vänd ner dem i röran.
    3. Låt allt stå kallt en stund så att smakerna får mogna.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (3)

    SEAbjrpn 12 september 2008

    Tack för receptet bra med lite "lätta " prudukter. Kram SEA

    CabbageWhite 22 juni 2010

    Smakar det mkt kesella?? :O Hur många kalorier är det i denna, ungefärligt?

    Nordique 17 augusti 2011

    Tycker denna blev väldigt rinnig och tyckte inte heller att den smakade som riktig skagenröra, smakade mer som fisksås för mig, tyvärr

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben