Pink grape ice cream

Serverar: 4-6 portioner

Sött möter syrligt i denna rosa drömlika dessert. Frisk och fräsch avrundning på en god middag.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 1 blodgrape
  • 3 dl Arla vispgrädde
  • Till servering
  • 1 blodgrape
  • Instruktioner

    1. Riv grapeskalet fint. Dela grapefrukten, pressa ur saften och skrapa ur fruktköttet. Vispa ihop äggulor, florsocker, grapeskal, saft och fruktkött i en skål.
    2. Vispa grädden hårt och blanda ner äggsmeten. Häll smeten i en form, frys i minst 4 tim. Ta fram glassen och låt den mjukna i rumstemperatur ca 30 min. Servera gärna med grapeklyftor.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    20-25
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben