Pirogfyllning med kyckling

Serverar: 16 portioner

Tid: 15 minuter

Smakrik kycklingfyllning (Deg - se grundrecept piroger). Lika god varm som kall.

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1/2-1 purjo
  • 1 tsk flytande margarin
  • 1,5 dl kokt ris
  • 4 msk creme fraiche (valfri fetthalt)
  • 0,5-1 msk curry
  • 1 msk currypasta
  • 1,5 msk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Koka riset och förbered degen. (Se grundrecept pirogdeg.) Sätt på ugnen på 225 grader.
    2. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Skölj och strimla purjon. Fräs kyckling och purjo i margarin ca 5 minuter, Tillsätt ris, creme fraiche, kryddor och honung.
    3. Fördela fyllningen p "pirogdegsrundlarna". Vik ihop och pensla med ägg. Grädda ca 10-15 minuter.
    4. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    compe 27 oktober 2008

    dessa var goda detta recept får en 4 av mig

    compe 27 oktober 2008

    allså en fyra av mig

    generalsilver 25 maj 2009

    Underbart recept. Maken kom in när röran var klar och smakade lite, stannade upp fick stora ögon och sa: MMMM! Sen tog han lite till! :)

    Relaterade Artiklar

    Vardagsmat i lovtider
    Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben