Pistagekaka

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

En god och lättbakad kaka.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 3/4 dl mjölk
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 125 g smält smör
  • 10 droppar bittermandelolja
  • grön karamellfärg
  • 1 ½ dl florsocker till glasyren
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker pösigt. Häll i mjölk, vetemjöl och bakpulver. Därefter det smälta smöret. Sist bitterolja och grön karamellfärgen. Ugn 175 grader. ca 40 minuter Glasyr: Florsocker, vatten och några droppar grön karamellfärg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben