Pizza i stekpannan

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Gör pizzan med fet ost och fet skinka så håller man sig mättare längre.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 100 gr keso
  • 50 g skinka
  • 1 dl räkor
  • 2 dl ost
  • Instruktioner

    1. Vispas ägg och keso och stekts på en sida under lock, när smeten slutat vara flytande vänd.
    2. Lägg på fyllningen på den vända äggosten. stek ett tag till. Servera med pizzasallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    canonlars 14 november 2008

    Smakade jättegott , jag tog tomater istället för räkor.

    MammaIrene 21 januari 2011

    mmmm jättegott! jag la på lite champinjoner o oregano också...

    Relaterade Artiklar

    Oliver
    Oliver har blivit lika vanliga i vårt kök som tomater och lök, fram...

    Populäraste maten
    Vad vi äter mest i Sverige? Inget snack, falukorven leder år efter år....

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben