Pollo di Poggibonsi - Gnocci med salviadoftande kyckling

Serverar: 4 portioner

Gnocci med salviadoftande kyckling

Ingredienser

  • 400 g gnocchi by Barilla
  • 3 st kycklingfiléer - strimlade
  • 2 dl färsk salvia
  • ½ dl valnötter - hackade
  • 1 burk (200 g) Barilla gorgonzola och tomatsås
  • ½ dl parmesan, riven
  • 1 msk olivolja
  • Salt efter smak
  • Nymalen vitpeppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingen med salt och peppar. Värm en panna med olja och stek kycklingen så att den får fin färg och blir genomstekt. Lägg salviabladen i pannan vid slutet av stekningen tillsammans med valnötterna.
    2. Värm gorgonzola och tomatsåsen och koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Slå av pastavattnet oh blanda såsen med pastan. Servera med salviakyckling och riven parmesan på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben