Polsk sallad

God, smakrik och matig sallad.

Ingredienser

  • 1-2 skalade äpplen i tärningar
  • 1 lök finhackad
  • 4 hårdkokade ägg i klyftor, att garnera med
  • 5-6 kokta potatisar i tärningar
  • 6 kokta morötter, några skivas på längden med osthyvel till garnering, övriga tärnas
  • 3 saltgurkor i tärningar
  • 1-2 burkar gröna ärter
  • 3 kokta palsternackor tärnas
  • 3 msk senap
  • 4-5 msk majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka ägg och grönsaker och låt kallna. Blanda allt utom ägg och två morötter och smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en vid skål. Garnera med klyftade ägg och längsstrimlade morotsskivor. Servera med gott bröd och öl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben