Potatisgratäng med spenat & fetaost

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

jättegod, ett lite annorlunda alternativ till den vanliga potatisgratängen

Ingredienser

  • 8 - 10 potatisar
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 150 gram fetaost
  • 250 gram fryst spenat
  • salt
  • peppar
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen tunt. Hacka löken och vitlöken. Blanda den tinade spenaten, potatis, smulad fetaost och kryddor i en smord ugnsform. Häll över grädden och strö över osten. Grädda i ca 40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    frucaos 28 mars 2008

    fullt ätbar och ett bra sätt att öka grönsaksintaget.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben