Potatishalvor med topping

Perfekt att ha som förrätt på både påsk- och midsommarbordet!

Ingredienser

  • 10 st nypotatisar
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 röd lök
  • 2 st crabfish
  • Räkor (2 st till varje potatishalva)
  • 1 ½ dl gräddfil
  • Gräslök
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen. Låt den kallna. Dela potatisen på hälften, skär sedan bort en liten bit undertill, så att potatishalvan står stadigt på fatet.
    2. Skala räkorna. Lägg en klick gräddfil på varje potatishalva. Klicka på en tesked stenbitsrom ovanpå gräddfilen. Strimla den röda biten av crabfish´n. Garnera potatishalvorna med räkor, finhackad lök, crabfish, finhackad gräslök. Avsluta med att strö lite flingsalt över potatishalvorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben