Potatispannkaka

Serverar: 4 portioner

En god ugnspannkaka som man äter med stekt fläsk och lingonsylt till.

Ingredienser

  • 8 - 10 rivna potatisar
  • 2 tsk salt
  • 3 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • Instruktioner

    Blanda ingredienserna och fyll en smord långpanna. Grädda i 225 grader i 35 minuter. Servera med stekt fläsk och lingonsylt.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    leolina 28 september 2009

    det dög!

    Majainorr 28 september 2009

    Hej! Kul att du lämnade betyg och kommentar på min potatispannkaka.Jag är lite nyfiken på vad andra tycker om mina recept! Mvh / Maria

    Majainorr 28 september 2009

    Ooops! Kommentaren under hamnade helt fel, det var tänkt att den skulle hamna i gästboken. Sorry!

    ros 1 oktober 2009

    Hej! Vi åt denna Potatispannkaka i dag till lunch. Jag blandade ner ca 2½ dl riven västerbottenost också. En klar 5:a Det var ett gott och smidigt recept, värt att pröva Hälsningar Ros

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben