Tärna och stek fläsket. Vispa ihop mjöl, mjölk, ägg och salt. Blanda i den rivna potatisen och det stekta fläsket. Häll ut i smord långpanna. Grädda i 175 grader ca 40 minuter.
Serveras tillsammans med smör, linonsylt och kall mjölk!
Du, det här var gott!
Skrivit av receptet och lagt i min lilla favvisbok så jag hittar det även utan datorn. Ska absolut göra detta fler gånger.
Blev ju över pannkaksbitar som jag stoppat i frysen. Få se hur de klarar av det? Ibland är det spännande ha singelhushåll! Å andra sidan är jag inte så känslig när det gäller frysta rester - det blir alltid lite annorlunda så det går säkert bra även denna gång!
Tack så hjärtligt för receptet!
PS! Nog är palt ändå palt.....hehe....
ingsa27 februari 2009
Jätte gott.
Tack för receptet.
busterbuster8 oktober 2009
Ska bli spännande att smaka istället för den eviga svartsoppan och den feta ålen..
Tack!!
Norrlänskan o masen i Åhus
mat-ilda7 april 2010
Det finns nog ingen godare palt än äkta Pitepalt att äta den är en AHA upplevelse .
Men idag ska jag göra potatispannkaka från Piteå ,tror att det oxå blir en AHA upplevelse.
mat-ilda20 april 2010
Precis va jag trodde Jättegott.Vi åt så magen puta ut ,gott gott.
Bappi30 maj 2012
Tack för tipset med att ha grövre riven potatis i recepet.
Jättegott så klart ... och jag varvar med ditt recept ibland och mitt recpet ibland (Potatispannkaka från Svensbyn).
Full pott med poäng/kram
Du, det här var gott! Skrivit av receptet och lagt i min lilla favvisbok så jag hittar det även utan datorn. Ska absolut göra detta fler gånger. Blev ju över pannkaksbitar som jag stoppat i frysen. Få se hur de klarar av det? Ibland är det spännande ha singelhushåll! Å andra sidan är jag inte så känslig när det gäller frysta rester - det blir alltid lite annorlunda så det går säkert bra även denna gång! Tack så hjärtligt för receptet! PS! Nog är palt ändå palt.....hehe....
Jätte gott. Tack för receptet.
Ska bli spännande att smaka istället för den eviga svartsoppan och den feta ålen.. Tack!! Norrlänskan o masen i Åhus
Det finns nog ingen godare palt än äkta Pitepalt att äta den är en AHA upplevelse . Men idag ska jag göra potatispannkaka från Piteå ,tror att det oxå blir en AHA upplevelse.
Precis va jag trodde Jättegott.Vi åt så magen puta ut ,gott gott.
Tack för tipset med att ha grövre riven potatis i recepet. Jättegott så klart ... och jag varvar med ditt recept ibland och mitt recpet ibland (Potatispannkaka från Svensbyn). Full pott med poäng/kram