Potatissallad med babyspenat och fetaost

Serverar: 4 portioner

Gott på färskpotatis men funkar på mjölig vinterpotatis också då den drar åt sig marinaden fint. Gott till grillat eller på buffébordet.

Ingredienser

  • 300 gram (1 burk) tärnad fetaost i marinad
  • 1 kg potatis
  • 200 g små fina ärtor
  • 200 gram sockerärtor
  • 1 röd lök
  • 500 gram (1 ask/påse) babyspenat
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skala och tärna potatisen. Koka potatisen cirka fem minuter i saltat vatten tillsammans med sockerärtorna och ärtorna och häll av.
    2. Häll genast på marinaden från fetaosten men spara fetaosten. Finhacka rödlöken och blanda i.
    3. Ställ blandningen att kallna. Blanda i spenaten och fetaosten just före serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben