Potatissallad med kyckling

Serverar: 4-6 portioner

En god variant på potatissallad. Serveras med tonnatodressing (se annat recept=

Ingredienser

  • 1½ kg kokt färskpotatis i bitar
  • 2 rödlökar
  • 1 knippa morötter
  • 500 g färska bönor, haricots verts, brytbönor, vaxbönor eller sockerärter
  • 1 dl vinägrett
  • 4-6 kycklingfiléer
  • Instruktioner

    1. Ansa grönsakerna. klyfta löken och koka den en liten stund i saltat vatten. Koka morötter och bönor var för sig. Låt rinna av och blanda grönsaker och potatis med vinägretten.
    2. Bryn kycklingen i en stekpanna och efterstek i 125 grader ca 15 minuter. Låt vila en stund innan du skär upp den i skivor. Lägg upp salladen i en rymlig skål eller på fat och blanda ihop med kycklingen. Servera med tonnatodressing (se annat recept).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben