Potatissallad med rökt makrill

Serverar: 4 portioner

Rökt makrillfilé och en lyxig potatissallad med en brödbit till ger en riktig sommarkänsla.

Ingredienser

  • 4 rökta makrillfiléer
  • 6-8 kokta potatisar
  • 1 kruka kryddkrasse
  • 1 kruka gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär den kokta potatisen i skivor och lägg i en bunke.
    2. Klipp ner kryddörterna i bunken och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera tillsammans med den rökta makrillen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben