Potatisstomp med pepparrot och citron
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Pigg pepparrotspotatis passar fint till grillmaten.
Ingredienser
1 kg små färskpotatisar
50 g smör
½ - 1 dl färskriven pepparrot
Flingsalt
1 knippe strimlad gräslök
2 tsk vit tryffelolja
½ citron rivet skal och saft
Nymalen svartpeppar
Instruktioner
Koka potatisen knappt mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Stöt potatisen lite lätt med en potatisstöt i kastrullen.
Tillsätt smör, pepparrot, salt strimlad gräslök, tryffelolja samt skal och saft av citronen. Smaka av med peppar och eventuellt mer pepparrot.
Servera gärna till grillad fisk eller korv.
Liknande recept
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Kassler med pepparrot
4
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Aromsmör pepparrot
5
6-8
1
Laxcheesecake med pepparrot
5
10
1
Lakritskaka med citron
4
4-6
1
Jordgubbssylt med citron och vanilj
4.8
1
3
Melonsalsa med citron
5
4
Sockerkaka med citron
5
40 min
10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!