Potatisstomp med pepparrot och citron

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Pigg pepparrotspotatis passar fint till grillmaten.

Ingredienser

  • 1 kg små färskpotatisar
  • 50 g smör
  • ½ - 1 dl färskriven pepparrot
  • Flingsalt
  • 1 knippe strimlad gräslök
  • 2 tsk vit tryffelolja
  • ½ citron rivet skal och saft
  • Nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen knappt mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Stöt potatisen lite lätt med en potatisstöt i kastrullen.
    2. Tillsätt smör, pepparrot, salt strimlad gräslök, tryffelolja samt skal och saft av citronen. Smaka av med peppar och eventuellt mer pepparrot.
    3. Servera gärna till grillad fisk eller korv.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben