Primörlåda med skinka
Serverar:
4 portioner
Så gott i all sin enkelhet, en somrig gratäng!
Ingredienser
2 späda purjolökar
200 g späda morötter
150 g vaxbönor eller haricots verts
12 tunna skivor rökt skinka, 200 g
3 dl Kelda sås, Simply Cheese
Instruktioner
Sätt ugnen på 250°.
Dela purjolöken i decimeterstora bitar. Skrapa morötterna. Koka grönsakerna knappt mjuka i lättsaltat vatten ca 3 min.
Låt dem rinna av. Gör knippen av grönsakerna. Vira en skinkskiva runt varje knippe. Lägg dem tätt ihop i en smord ugnssäker form.
Häll på såsen. Gratinera i övre delen av ugnen ca 20 min.
Servera med kokt färskpotatis med dill.
Liknande recept
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Skinka som i en dröm
4.5
30 min
4
3
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Tjälknöl på färsk skinka
4.5
8-10
6
Smördegspaket med skinka och persilja
4.5
45 min
4
2
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Skinka i persiljesås
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!