Med denna kryddstarka glazen vann Fazer Culinary Team VM i matlagning 2014 i Luxemburg. Domarna fastnade för de fylliga asiatiska tonerna i kombination med en härlig sötma. En vinnare till fläskkött!
Ingredienser
1 dl Tiger sås
2 msk ljus sirap
1 krm paprikapulver
1 msk sesamolja
1 vitlöksklyfta
3 droppar Hickory (liquid smoke)
1 msk rökt paprikapulver
2 msk riven färsk ingefära
Metod
Riv och finhacka vitlöken, blanda med övriga ingredienser. Gnid in köttet
TIPS: Prova rubben på någon av Scan Svensk Rapsgris grilldetaljer och du kommer att få en mycket saftigare och godare smakupplevelse
Ytterfilé
Pluma
Kotlettracks
Karré
Instruktioner
Riv och finhacka vitlöken, blanda med övriga ingredienser. Gnid in köttet. Den här glazen också fantastisk att använda som sås vid sidan om.
Liknande recept
Kommentarer (0)