Torsk med jordnötstäcke

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 55 minuter

Prisbelönt recept.

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé
  • 1 bit purjolök
  • 1 äpple
  • ½ dl jordnötter, salta
  • 2 msk senap
  • 1 dl majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º.
    2. Lägg det djupfrysta torskblocket i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
    3. Hacka purjolök, äpple och jordnötter och blanda med majonnäs och senap.
    4. Bred smeten över fisken och sätt in i ugnen i 45 minuter.
    5. Severa med kokt potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben