Pumpapaj
Serverar:
1 portioner
Tid:
1 timme 30 minuter
Paj med mycket smak, serveras med vaniljglass.
Ingredienser
Pajdeg
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
125 g margarin
5 - 7 msk kallt vatten
Fyllning
3 dl kokt pumpa
2 ½ dl socker
½ tsk salt
1 ½ tsk kanel
1 tsk ingefära
½ tsk muskotnöt
½ tsk malda nejlikor
4 ägg
5 dl mjölk
Instruktioner
Blanda ihop pajdegen, kavla ut den och klä en pajform.
Mixa den kokta pumpan och kryddorna till en jämn smet. Tillsätt ägg och mjölk, häll i pajformen
Grädda i 200 grader i cirka 50 minuter
Liknande recept
Halloween: Pumpapaj
5
8
Smal PumpaPaj
1.5
2 h 20 min
17
Amerikansk pumpapaj
1 h 30 min
10
Pumpapaj
12
Amerikansk pumpapaj
4
10-12
2
Fettsnål pumpapaj
5
6
Pumpapaj med pekannötter
5
6-10
2
Enkel pumpapaj
1 h
Pumpa- och majspaj med spansk chorizo
4
1 h 30 min
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!