Punkig fiskbiff

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en mycket god och punkig fiskbiff som jag ofta äter, den kommer ursprungligen från Ungern.

Ingredienser

  • 2 torskfiléer
  • ½ dl salt
  • 1 msk svartpeppar
  • 3 msk soya
  • Flingsalt efter behov
  • 4 tsk koriander
  • 1 g saffran
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Mixa ihop allt i en mixer, till en slät och fin smet. Rulla dem sen till runda fina biffar, platta och stek till mörk färg.
    2. Servera med blå kongo potatis.
    3. (Receptet låter kanske inte så gott, men jag lovar det är det verkligen! Absolut värt att prova!)
    4. MUMMA KADEMUMMA!

    Liknande recept

    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben