Purjolåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Små puddingar som du gärna servera till någon rökt fisk. Kanske något för påskbordet?

Ingredienser

  • 1½ dm purjolök
  • 2 msk smör
  • 3 ägg
  • 4 dl mjölk
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • 500 g varmrökt sik eller lax eller rökt böckling
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Skiva purjon fint. Fräs den mjuk i smör. Fördela löken i smorda portionsformar. Vispa samman ägg, mjölk och senap. Smaka av äggstanningen med salt och peppar. Fördela i formarna. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med fisken bredvid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben