Pyttipanna med ost

Serverar: 4 portioner

Lite annorlunda pytt.

Ingredienser

  • ½ kg potatis
  • 2 morötter
  • 1 bit rotselleri
  • 200 g bacon
  • 2 purjolökar
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g riven ost
  • Persilja eller dill
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    1. Skala potatis, morötter, selleri och skär i små tärningar. Koka upp vatten, häll i grönsakerna och låt koka i 2 min. Häll i durkslag och låt rinna av.
    2. Stek bacon och ta upp och håll varmt.
    3. Skiva purjolöken och lägg tillsammans med grönsakerna i en stekpanna. Krydda. Stek under omrörning till potatisen är mjuk.
    4. Blanda i riven ost, rör om och låt smälta. Strö på hackad persilja eller dill. Lägg på baconskivorna strax innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben