Quesadilla med renskav och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En mexikansk rätt i svensk tappning med viltsmak. Servera som lätt lunch för fyra, eller i mindre bitar som tapas eller drinktilltugg.

Ingredienser

  • 4 st vetetortillas
  • 400 g renskav
  • 2 msk olja
  • 2 st rödlökar
  • 6 st kokta kalla potatisar
  • 1 knippe persilja
  • 1 bit pepparrot
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 2 dl kesella gourmet
  • Instruktioner

    1. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs renskaven. Skala och hacka rödlöken.
    2. Skär den kokta potatisen I mindre bitar. Hacka persiljan och riv pepparroten. Blanda rödlök, potatis, persilja, pepparrot och vinäger I en skål. Smaka av med salt.
    3. Bred på ett tunt lager kesella på 4 vetetortillas. Fördela fyllningen på två vetetortillas och lägg på de andra som lock. Hetta upp en stekpanna med olja och stek dem cirka 5 minuter på varje sida. Använd ett lock till hjälp när de ska vändas.
    4. Skär I tårtbitar och servera med en sallad.
    5. Smaklig Måltid!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben