Quesadilla med renskav och pepparrot
En mexikansk rätt i svensk tappning med viltsmak. Servera som lätt lunch för fyra, eller i mindre bitar som tapas eller drinktilltugg.
Ingredienser
4 st vetetortillas
400 g renskav
2 msk olja
2 st rödlökar
6 st kokta kalla potatisar
1 knippe persilja
1 bit pepparrot
2 msk rödvinsvinäger
1 krm salt
2 dl kesella gourmet
Instruktioner
- Hetta upp en stekpanna med olja och fräs renskaven. Skala och hacka rödlöken.
- Skär den kokta potatisen I mindre bitar. Hacka persiljan och riv pepparroten. Blanda rödlök, potatis, persilja, pepparrot och vinäger I en skål. Smaka av med salt.
- Bred på ett tunt lager kesella på 4 vetetortillas. Fördela fyllningen på två vetetortillas och lägg på de andra som lock. Hetta upp en stekpanna med olja och stek dem cirka 5 minuter på varje sida. Använd ett lock till hjälp när de ska vändas.
- Skär I tårtbitar och servera med en sallad.
- Smaklig Måltid!!!
Liknande recept
Kommentarer (0)