Quesadillas med keso och ajvar

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 15 minuter

Så gott och dessutom inte helt onyttigt.

Ingredienser

  • 8 tortillas
  • 2 dl ajvar relish
  • 200 g champinjoner i skivor
  • 2 klyfta pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk margarin flytande, 80 % fett
  • 4 tsk citronskal
  • 1 tsk timjan
  • 250 g keso 4 % fett
  • Instruktioner

    Lägg 4 av bröden på en bänk. Bred på ajvar relish. Stek champinjoner och vitlöksklyftor snabbt i en stekpanna. Fördela champinjoner, rivet citronskal, timjan och keso på tortillasbröden. Lägg på det andra brödet som lock. Stek bröden på båda sidor i en torr stekpanna. Skär i snibbar och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben