Quick Tuna Caserole

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En relik från min tid i Houston, perfekt sommarmat som går snabbt att tillreda...

Ingredienser

  • 500 g snabbmakaroner
  • 2 gula lökar
  • 2 brk tonfisk i bitar i vatten
  • 2 brk redd champinjonsoppa
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken.
    2. Tillred champinjonsoppan enligt förpackningen, men med hälften av vätskan.
    3. Koka makaronerna enligt förpackningen. Tillsätt den hackade löken när det är 1 minut kvar av koktiden.
    4. Slå av vattnet från makaronerna och löken och häll tillbaka dem i grytan. Tillsätt tonfisk och champinjonsoppa och blanda. Eventuellt kan tonfisken behöva skäras i mindre bitar innan den tillsätts.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben