Quornfilé i tomatpurésås

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Inventering av frys ledde till denna lunch när jag var hemma med min sjuka son

Ingredienser

  • pasta
  • 2 quornfiléer
  • 2 dl havremjölk
  • 2 msk tomatpuré
  • Örtsalt
  • Chilipeppar
  • 2 msk maizena redning
  • Salladsärter
  • Körsbärstomater
  • Färsk persilja
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt förpackningen, när pastan är klar läggs den tillbaka i kastrullen (jag använde dinkelpasta från dinkelboden, varav den korta tillagningstiden). Stek på filéerna. Vispa ihop mjölk, tomatpuré, örtsalt, chilipeppar och maizena redning, smaka av, krydda mer om det behövs. Häll mjölkblandningen över filéerna och låt puttra ca 5 minuter. Lägg filéerna på ett fat. Häll såsen över den avrunna pastan och blanda. Servera med en sallad gjord på salladsärter, körbärstomater och grovklippt persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben