Quorngryta med svamp och tagliatelle
Serverar:
3 portioner
Krämig och len!
Ingredienser
200 ml grönsaksbuljong
1 gul lök
200 g rotfrukter (ex. morot, palsternacka, rotselleri)
125 g vispgrädde
Maizena
250 g quorn
200 g pasta
5 st champinjoner
Instruktioner
Koka upp buljong med lök och rotfrukter. Sjud tills rotfrukterna börjar mjukna. Tillsätt grädde och red med maizena.
Bryn quorn och svamp i smör. Salta, peppra. Lägg över såsen och smaka av med salt och peppar.
Koka pasta al dente och servera till gryttan.
Liknande recept
Halstrad Tilapia med dillstekt svamp
30 min
4
Söndagsgryta med smörfräst svamp
4.5
4
1
Köttgryta med svamp
3
35 min
4
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Skinkgryta med cashewnötter och svamp
3
4
2
Canneloni med svamp, färskost och oregano i tomatsås
4.5
40 min
4
2
Linser med svamp och rötter
1
45 min
2
Pastagratäng med svamp
4.5
30 min
4
2
Kycklinggratäng med tagliatelle
4.3
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!