Quornwok med cashewnötter och chilisås
Serverar:
4 portioner
Använd quornbitar som inte är panerade.
Ingredienser
1 påse quornbitar
8-10 savoykålsblad
2 tomater
1 vitlöksklyfta
2 msk olja
1 dl cashewnötter
½ dl sweet chilisås
1 dl vatten
1 msk konc grönsaksfond
1 msk japansk soja
Salt
Peppar
Instruktioner
Skär tomaterna i grova tärningar. Skär savoykålsblad (skär bort den grova stammen) i strimlor. Finhacka vitlöksklyftan.
Stek eller woka en påse tinade quornbitar (ej panerade) i oljan i 3-4 minuter eller tills de fått fin färg.
Lägg i grönsakerna samt cashewnötterna och låt steka med i ett par minuter.
Rör ihop sweet chilisås, vatten, konc grönsaksfond och japansk soja. Häll detta över woken och låt koka ihop i ca 1 minut. Salta och peppra.
Servera med nudlar eller ris.
Liknande recept
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Skinkgryta med cashewnötter och svamp
3
4
2
Chilifisk med cashewnötter
4.7
4
3
Pasta med ädelost, cashewnötter och lax
4.9
4
4
Köttfärsrullar i chilisås
5
30 min
4
4
Kycklingpaj med chilisås
5
4
Fläskfilégryta med cashewnötter
4.3
4
10
Fetaostsallad med vattenmelon och cashewnötter
4
10 min
4
3
Tortillarullar med Sweet chilisås
4.2
4
11
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!