Rabarber med honung

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god sommarefterrätt

Ingredienser

  • 600 gr rabarber
  • Smör eller margarin till formen
  • 1-1½ dl honung
  • Rivet skall av en ciron
  • Instruktioner

    Skölj rabarberna, skala dem och skär dem i bitar. Lägg dem i en smord ugnssäker form, ringla över honung. Låt rabarberna smälta i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter eller tills dom är mjuka. Tag ut den ur ugnen och stö över rivet citronskal. Du kan även tillaga krusbär på samma sätt. Servera iskall vispad grädde eller glass till lycka till !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben