Rabarber smulpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

God i all sin enkelhet!

Ingredienser

  • Smuldeg
  • 100 gram smör
  • 2-3 msk socker
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1½ dl havregryn
  • Fyllning
  • 1 liter skivade rabarber
  • 1-1½ dl socker
  • 1 msk potatismjöl
  • Instruktioner

    Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Ta den mindre sockermängden till späd rabarber. Fördela smuldegen över fyllningen. Grädda mitt i ugnen, 225 grader 15-20 minuter. Servera med vaniljsås!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Nojjan69 7 september 2013

    Mmmmmmm.... Enkelt att göra samt sååååå gott !! Tack för ett snabbt, bra recept !!

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben